Reparatie & onderhoud van tractoren en landbouwmachines

Onze monteurs van Mechanisatie Raalte kunnen het complete onderhoud en reparatie verzorgen een u tractor of landbouw machine. Wij hebben een team van 4 monteurs die voor u klaar staan. De monteurs zijn goed geschoold en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Naast onze werkplaats hebben wij 2 ingerichte service bussen om onderhoud en reparaties op locatie uit te voeren. U kunt ook bij ons terecht voor universele onderdelen en hydrauliek service.

 

 

Reparatie en onderhoud

VA-Keuringen

Mechanisatie Raalte kan VA-Keur keuringen voor u verzorgen. Wij beschikken over testapparatuur om de keuringen uit te kunnen voeren voor uw machines en werktuigen. Met gediplomeerd personeel en een uitgebreide werkplaats zijn wij in staat de juiste service voor u te kunnen bieden.

Meer over keuringen

Precisielandbouw

Het grootste gedeelte van de nieuw verkochte tractoren wordt uitgevoerd met GPS. Fendt biedt GPS aan af fabriek op de trekker. Het voordeel van een geïntegreerd systeem is dat deze erg goed communiceert met de trekker. Er kunnen diversen taken worden uitgevoerd en de mogelijkheid tot sectie control en variabel het werktuig aansturen behoort tot  de mogelijkheden.

Meer over precisielandbouw

Verhuur landbouwmachines

Bij Mechanisatie Raalte kunt u verschillende tractoren en landbouwmachines huren. Het gehele jaar hebben wij meerdere tractoren in de verhuur. Wij verhuren ook een frees, cambridgerol en kilverbak. Mocht u een andere landbouwmachine willen huren kan dit in overleg.

 

Landbouwmachine huren