Gebruikte Fendt trekker

Bent u op zoek naar een betrouwbare nieuwe of gebruikte Fendt trekker? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment gebruikte Fendt trekkers van verschillende modellen en bouwjaren. Onze trekkers zijn zorgvuldig gecontroleerd en onderhouden, zodat u verzekerd bent van een kwalitatief goede trekker.

Ook voor nieuwe Fendt tractoren kunt u terecht bij Mechanisatie Raalte. Wij starten samen met u het verkoop proces om aan u wensen te kunnen voldoen.

Fendt trekker met RTK GPS

Een Fendt trekker staat bekend om zijn betrouwbaarheid en slimme technologieën. Een groot deel van de gebruikte trekkers wordt verkocht met RTK gps. Het aandeel RTK gps op nieuwe verkochte tractoren is zeker 80%.

Fendt tractoren historie

De Fendt tractoren worden in zuid Duitsland gebouwd. En zijn beschikbaar van 50 tot 420 pk. De elektrische tractoren zijn ook in de opmars, Fendt introduceert binnen kort zijn eerste elektrische Fendt trekker.

Een Fendt trekker voor elke toepassing

Of u nu werkzaam bent in de landbouw, tuinbouw of veeteelt, een Fendt trekker is een uitstekende keuze. Onze gebruikte Fendt-trekkers zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en hebben een uitstekende staat van onderhoud.

Wij begrijpen als geen ander dat de aanschaf van een trekker een grote investering is. Daarom bieden wij onze gebruikte Fendt trekkers aan tegen aantrekkelijke prijzen. Een financiering hoort ook tot de opties. Gebruikte Fendt tractoren kunnen tot 18 jaar gefinancierd worden. U kunt bij ons rekenen op een uitstekende service en garantie.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment aan gebruikte Fendt trekkers. Wij helpen u graag bij het vinden van de trekker die het beste is bij uw wensen en behoeften uit het verleden.