Mocht u opzoek zijn naar een nieuwe of gebruikte maaier, wij hebben een breed aanbod maaiers.

Wij hebben betrouwbare en gebruikte of nieuwe Fendt maaiers. Wij hebben een ruim assortiment aan gebruikte maaier occasions van Fendt,

Onze gebruikte maaier occasions zijn zorgvuldig gecontroleerd en onderhouden, zodat u verzekerd bent van een kwalitatief goede machine.

In het verleden hebben wij ook veel Lely maaiers verkocht, deze vindt u dan ook veel gebruikt bij ons als occasion.

Ook andere merken maaiers zoals Kuhn, Fella, Krone, Deutz-fahr, Vicon en Claas kunt u bij ons tegen komen.

Fendt staat bekend om zijn innovatieve en geavanceerde hooibouwapparatuur. Onze gebruikte Fendt hooibouwmachines zijn dan ook uitgerust met de nieuwste technologieën en hebben een uitstekende staat van onderhoud.

Heeft u interesse in een schijven maaier dan heeft Fendt hier een mooi assortiment van. Fendt heeft Slicer maaiers met en zonder kneuzer.

De Fendt Slicer triple maaiers worden ook steeds meer verkocht, zowel met als zonder kneuzer.

Fendt heeft ook een mooie lijn nieuwe trommelmaaiers, deze zijn uitermate geschikt voor lang gras. Ook worden ze veel gebruikt als een klant wil stalvoeren. De trommels gooien het gras mooi smal op het zwad.

Door onze ruime keuze aan gebruikte maaiers is er meestal wel een inzet maaier beschikbaar als u de maaier onverwachts stuk heeft. Hierdoor houden wij onze service graad erg hoog.

Wij begrijpen als geen ander dat de aanschaf van een maaier of hooibouwmachine een grote investering is. Daarom bieden wij onze gebruikte machines aan tegen aantrekkelijke prijzen. U kunt bij ons rekenen op een uitstekende service en garantie.