Evers agro biedt een erg breed aanbod aan cultivatoren, hierdoor kan een perfecte grondbewerking worden uitgevoerd. Voor verschillende grondsoorten heeft evers een eigen tand. Wij hebben ook geregeld gebruikte cultivatoren.

Het gebruik van een cultivator kan inderdaad helpen bij het losmaken van de ondergrond. Hiermee kan de structuur geordend worden. Het bevorderd ook een goede capillaire doorlaatbaarheid. Bij Mechanisatie Raalte verkopen wij voornamelijk machines van het merk Evers Agro. Deze staan bekend om een lange levensduur en zijn hiermee erg duurzaam.

u kunt de cultivators zelf samenstellen naar de gewenste werkbreedtes. Er zijn ook verschillende nalooprollen beschikbaar. Een veel verkochte rol is de rol van 62 cm, dit zorgt voor een perfecte werking.

Voorzetwoeler

Een voorzet woeler is een werktuig dat gebruikt wordt om de bodem te bewerken. De functie van een voorzetwoeler is om de grond los te maken. Hierdoor hebben de wortels vrij spel. Een voorzetwoeler is een belangrijk werktuig omdat de bodemstructuur verbetert en de groei van de bodem verbetert. Om gewassen goed te laten groeien, is het belangrijk dat er voldoende water en zuurstof bij de wortels kan. De wortels van de plant kan in een goede bodemstructuur opzoek naar water.

Een Evers voorzetwoeler kan gecombineerd worden met bijvoorbeeld een rotorkopeg. Kortom, de functie van een voorzet woeler is om de bodem te bewerken en te verbeteren, zodat gewassen beter kunnen groeien en ontwikkelen en de opbrengst van de oogst wordt gewonnen.

Cambridgerol

Wij verkopen ook cambridgerollen, Na het zaaien kan met deze machine het zaadje perfect worden vast gelegd, en kan deze snel kiemen. Door de punten op de ring slaat de grond niet vast, en kan het water de grond indringen. Deze machine wordt ook veel verhuurt. Bij het gebruik van de cambridgerol is het belangrijk dat de weersomstandigheden perfect zijn.

Wilt u ook zo machine kopen of huren, neem vrijblijvende contact op met ons.