Een Fendt Former hark is een onmisbare machine voor elke boer die op zoek is naar efficiëntie en productiviteit bij het harken van hooi en gras. Fendt biedt een breed scala aan harken, waaronder de middenafleg en zijafleg modellen, en de 4 elements harken.

U vindt bij Mechanisatie Raalte gebruikte en nieuwe harken voor elk wat wils. Voor als er meerdere mensen harken is een middenafleg hark ideaal.

De Fendt former harken zijn uitgevoerd met een verstelbare curvebaan verstelling, zo kunt u een perfect zwad maken. Een breed scala aan gebruikte harken occasions vindt u bij ons,

Wilt u snel inkuilen dan is wellicht een Fendt zijafleg hark iets voor u.

Voor de grotere bedrijven wordt er steeds vaker gekozen voor een 4 elements hark, deze hebben wij zowel nieuw als soms ook gebruikt. voor grotere percelen en capaciteit is dit ideaal. Deze machines kunnen ook uitgevoerd worden met isobus aansturing, u kunt dan zo met de trekker terminal u hark bedienen.

Ook ruilen wij geregeld vreemde merken harken in dus die vindt u ook bij ons.

Het bij elkaar maken van het gras is een activiteit wat vaak plaatsvindt in een kort tijds bestek. Veel van onze klanten willen kunnen vertrouwen op hun hark, zodat deze goed werk levert op het moment dat dit moet gebeuren. Door het leveren van service en kwaliteit kunnen wij hieraan bijdragen bij onze klanten. Daarnaast willen velen het machinepark jong houden, om te voorkomen dat er problemen optreden bij hun machines. Dit geeft ons weer de mogelijkheid om zeer mooie tweedehands machines aan te bieden, oftewel jonge occasions.