Fendt occasions zijn betrouwbaar

Fendt is een duitse tractor fabrikant die kwaliteit voorop heeft staan. Het merk Fendt kent al een hele lange historie, in 1930 bouwde Fendt de eerste trekker een Fendt Dieselross van 6 pk. Fendt is een vooroplopend merk en heeft vele nieuwe technieken uitgevonden. Door de kwaliteit en betrouwbaarheid heeft u een perfecte trekker. De rest waarde van een Fendt trekker is goed waardoor de kosten per draaiuur laag zijn.

Een breedt aanbod Fendt tractoren geschikt voor elke klus

Fendt heeft een groot aanbod in diversen modellen die voor elke klus geschikt zijn. Zo bouwen ze smalspoor trekkers voor in de wijnbouw, en 500 pk trekkers voor het grote werk. Daar tussen zijn er vele modellen verkrijgbaar en allemaal met de vario transmissie. Bv de Fendt 300 serie is een perfect alround serie voor het werk rond de boerderij. De Fendt 700 is een perfecte trekker voor het loonwerk.

Ruime voorraad gebruikte Fendt tractoren.

Bij Mechanisatie Raalte vindt u een doorlopend aanbod van zowel nieuwe als gebruikte tractoren. Wij proberen een zo breed aanbod nieuwe en gebruikte tractoren op voorraad te hebben, voor elk wat wils. Bent u op zoek naar een nieuwe of een gebruikte Fendt, neem gerust contact op en wij helpen u voort. Wij hebben ook een aantal tractoren in de verhuur lopen, die wellicht ook interessant voor de verkoop kunnen zijn.