Wintershow Achterveld met Fendt 1000 primeur!

Posted by admin on december 15, 2015  /   Posted in Nieuws

Graag willen we u van harte uitnodigen voor de jaarlijkse Wintershow Achterveld. In samenwerking met de importeur Mechan Groep presenteren wij daar een uitgebreid overzicht van het productgamma van Fendt. Ook kunt u de nieuwe Fendt 1050 bewonderen, een primeur! Vanzelfsprekend hebben wij interessante aanbiedingen, waar u nog dit jaar van kunt profiteren. En ook de inwendige mens wordt niet vergeten.

Wij zouden het erg op prijs stellen om u tijdens de speciale Businessdagen op 21 en 22 december in Achterveld (centraal in Nederland, nabij Leusden)  te mogen begroeten. Deze Businessdagen zijn alleen op uitnodiging te bezoeken en daarom vragen wij u vriendelijk om uw komst vooraf bij ons aan te melden bij Henk Enserink (06-22543400 of e-mail).

Wintershow Achterveld Fendt 1000

Zoals u in onze advertenties zult zien is de Wintershow Achterveld voor iedereen toegankelijk op 28 en 29 december. Het accent ligt tijdens die Familiedagen meer op vertier voor de hele familie. Er is dan animatie voor kinderen en er zijn allerlei lekkere hapjes en drankjes. Vanzelfsprekend bent u ook op deze dagen van harte welkom, eventueel met uw gezin en/of medewerkers.

Tot ziens in Achterveld!

PS. zowel op de Businessdagen (21 en 22 december) als op de Familiedagen (28 en 29 december) kunt u terecht op de Wintershow Achterveld 2015 van 10.00u tot 17.00u.

Comments are closed.

Almelosestraat 40 - 8102 HD Raalte | Tel: +31 (0)572-352041 | E-mail: info@mechanisatieraalte.nl

Dealer van o.a. Fendt, Iseki, Welger, Lely