Zocon Greenkeeper graslandbeluchter aflevering

Posted by admin on november 01, 2015  /   Posted in Nieuws

Deze Zocon Greenkeeper (graslandbeluchter/groenbemester zaaimachine) hebben wij recentelijk afgeleverd aan Beltman in Almen. Wij wensen de nieuwe gebruikers veel werkplezier met deze aankoop. Zelf ervaren wat deze machine voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. De machine is ook te bekijken in onze showroom in Raalte.

Zocon Greenkeeper

Het originele bericht van de website van Beltman:

Deze speciaal ontwikkelde graslandbeluchter is bij uitstek geschikt voor het verbeteren van de grasmat en kan meerdere bewerkingen in één werkgang verrichten. Zo zal de Zocon Greenkeeper het onkruid verwijderen, molshopen vlak maken, dode grassen uitkammen, zaaibed voorbereiden voor het graszaad en het bodemleven activeren. Door de opbouw van een elektrisch aangedreven pneumatische zaaimachine kan men volvelds of pleksgewijs graszaad bijzaaien. Deze machine is ook geschikt om een groenbemester te zaaien.

http://www.beltman-almen.nl/actueel.html#actueel8

Comments are closed.

Almelosestraat 40 - 8102 HD Raalte | Tel: +31 (0)572-352041 | E-mail: info@mechanisatieraalte.nl

Dealer van o.a. Fendt, Iseki, Welger, Lely